Lavanderist

Pentru toți cei care mai au de treabă prin Capitală sau nu vor pleca în călătorii chiar în fiecare weekend al verii, am o veste faină: a început Vacanța de Vară cu Excelsior, o serie de evenimente pentru copii mari și mici, care durează până pe 10 septembrie 2017 și în cadrul cărora Teatrul Excelsior vă invită să vă petreceți weekend-urile în parcul Bazilescu din București. În fiecare weekend, între orele 17.30 și 22.00, copii, părinți și bunici sunteți așteptați la spectacole de teatru și dans, concerte, numere de magie, proiecții de filme românești, ateliere de joacă și multe altele.

Teatrul Excelsior vă invită într-o aventură de vară pregătită cu grijă pentru cei mici și cei mari, astfel încât ei să poată savura fiecare week-end al verii în compania unor artiști cunoscuți, a invitaților speciali, dar și a micilor aspiranți care se pregătesc deja pentru o carieră în domeniul artistic. Cât e vacanța de lungă, fiecare sfârșit de săptămână pe care îl veți petrece în Parcul Bazilescu împreună cu Teatrul Excelsior va deveni un tărâm al poveștilor, modelat de bucuria şi entuziasmul copilăriei.

În fiecare zi de vineri, începând cu ora 20:00, vor avea loc proiecții de filme românești, ocazie pentru părinți și bunici de a revedea peliculele care le-au încântat copilăria, dar și o experiență inedită pentru cei mici de a se întâlni cu personaje ale cinematografului clasic de la noi. Zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul 17.30 - 22.30, sunt dedicate spectacolelor de teatru, numerelor de magie, dar și întâlnirilor cinematografice cu personajele preferate ale copiilor de ieri și de azi.

Vacanţa de vară cu Excelsior este un program anual inițiat de Teatrul Excelsior, ce cuprinde o serie de evenimente în aer liber dedicate copiilor și tinerilor, fiind conceput ca o alternativă de petrecere a timpului liber pe parcursul vacanței, dar și ca un spațiu deschis, de familiarizare a acestora cu fascinanta lume a artelor spectacolului.

Programul evenimentelor din perioada 26 mai - 4 iunie 2017 este disponibil pe site-ul Teatrului Excelsior, http://www.teatrul-excelsior.ro/ și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Teatrul-Excelsior-Bucuresti

comments