Lavanderist

Cam ce-ar trebui să se întâmple și cum să stea lucrurile ca să te mulțumească și pe tine ceva, coae? Cum să fie ca să nu mai mănânci rahat cu lingura la adresa ălora care “se bagă”? La ăia care se bagă ca să miște ceva mă refer, ăia despre care tu doar vorbești - și anume, urât.

Trollezi continuu pe unde te-ascultă două urechi că se face prea mare tam-tam, că se bagă toată lumea să emită păreri (vorbim despre întâmplări legate de comunitate), că nimeni nu se pricepe, da’ toată lumea se manifestă și, în principiu, că nu înțelegi cum de sunt atâția proști în jurul tău.

Well, există o esplicație și ea vine din înțelepciunea poporului, poate ar trebui să ți-o scrii pe perete: “Cine se-aseamănă, se-adună”.

Personal, mă leg prea puțin de ce fac alții, dar de-o vreme-ncoace, mai ales de când cu mediatizarea cazului de viol din județul Vaslui și startul unor campanii masive, s-a umplut netul de stoluri întregi de trolli ai nefăcutului nimic, prea importați pentru orice se întâmplă în jur.

Că ești clar o feministă nefe dacă ai intrat într-o campanie de educare legată de un caz de viol* (pe bune, coae?!? pe bune?? atâta ai găsit cu mintea aia a ta limpede și aristocrată?!). Că, mvaai, ce penibili incoerenți sunt tipii ăia care si-au pus poze cu "Bărbații adevărați condamnă violul". Că sunt niște tâmpiți ăia care nu știu că petițiile online n-au valoare juridică, deci – de ce să ne mai ostenim? Că hai să-i comentăm fiecare fir din fiecare fustă doamnei de la Cotroceni, e dreptul poporului, doar doamna reprezintă poporul de aristocrați (acuma poporul are dreptul la deschis gura!). Că ești un lăbar incult dacă te-ai apucat să te plângi de secetă la concert la Robbie, în loc să scrii cum te-ai înălțat la ceruri pe muzica lui (pentru că, desigur, acțiunea se petrecea în Evul Mediu!). Și tot așa.

În general, coae, ai păreri despre orice acțiune. Dar trăiești în marea lipsă a ei. Tu doar comentezi, nu produci nimic. Dar de ce?? Nici măcar coerență n-ai – nu se-nțelege cu ce sau de ce greșesc ăia care se implică. De manipulat – nu e cazul când vorbim despre viol în grup cu eliberarea (fie și temporară a) făptuitorilor, de luat atitudine pe bani – ne-am lămurit toti, sper, că nu e cazul când vorbim de aceleași lucruri.

Care-i faza, nu te-a plătit nimeni să iei atitudine și fără bani nu-i demn de personalitatea ta analistică? Dacă tot nu e demn, lasă-i pe alții, stai liniștit și citește-și filmul porno în continuare.

Nu zice nimeni să te implici dacă nu se ți se pare că e cazul. Dar nu te-apuca să dai în stânga și-n dreapta, să-ți faci trafic / rating / etc. pe cârca ălora care încearcă să facă ceva. Cât și când reușesc, e altă discuție, dar măcar nu zac în putoarea propriilor comentarii sofistice puse pe unde se nimerește.

Silver lining personal: a fost binevenită curățenia de vară prin lista de prieteni virtuali.

* #NUinseamnaNU e o campanie de educare și schimbare a mentalităților.

Foto: http://tinyurl.com/qym3nvn

 

comments