Lavanderist

Cred că ne-am prins cu toții că e primăvară și vine, inexorabil, vara, la câte poze cu domnițe în lanuri de maci am văzut pe Facebook și la câte ramuri de tei ni s-au arătat în același loc.

Dar, cum o dai, cum o-ntorci, fără flori nu e primăvară, ar zice un domn fost președinte plin de metafore, așa că mai bine adunate toate-ntr-o expoziție!

Galeria de Artă Elite Prof Art va vernisa pe 2 iunie, ora 18.00, expoziția Luna Florilor. Eu am avut plăcerea de a viziona lucrările chiar înainte de panotarea expoziției și m-am bucurat să văd din nou în galerie variații de stiluri și de abordări, interpretări feminine și masculine, "ochi" și pensule din generații diferite, culoare și expresivitate, artiști români și străini.

O prezență nouă și pe care îmi dau voie s-o semnalez în mod special este actorul și artistul plastic Cristi Martin, cu o lucrare pe sticlă intitulată "Cântec de vară" - n-am să explic de ce mi-am arogat dreptul de a-l prezenta separat.

Cantec de vara

Lista completă a artiștilor care participă e lungă și cuprinzătoare: Alina Manole, Aurelia Bălaei, Carmen Florian, Carmen Gâtlan, Cerasela Dragoț - Avanu, Cristi Martin, Dirim Nasuh – Turcia, Doina Scarlat, Elixenia Dorina Novac, Florentina Manuela Popescu, Manuela Toderaș, Maria Jardă, Mihail Gavril, Monica Cristea, Nicolae Blei, Onita Mureșan, Păunița Moldovan, Petre Emanuel Ghergu, Raluca Șerban, Safir & Rifas, Suzana Gheorghe, Vergil Cojocaru – Cover, Yasmina Moscovici – Venezuela, Zamfir Dumitrescu.

Expoziția este deschisă până la 18 iunie 2015.

Galeria Elite Prof Art - Strada Nanu Muscel, Nr. 13, Cotroceni.

comments