Citii azi că s-a inventat o mare chestie care va salva lumea si femeile mai ales de la "rușinea" singurătății! Bățul de selfie care seamănă cu o bucată de antebraț cu mână - bărbătească, din câte înțeleg, că de-acolo ne vine tuturor salvarea, e-vi-dent!

Încă mai sper că e o glumă, dar toate căutările mele îmi arată că e pe bune. Și iar zic că mi se pare că ne-am pierdut mințile de tot!

Găsiți aici ce și cum: http://www.justincrowestudio.com/selfie-arm.html

Ce n-am priceput e cum e posibil să faci din tot ce înseamnă un om singur pe stradă / la masă / în parc / la un pahar în miez de zi / în viață / și oriunde mai vreți voi un motiv de ipocrizie supremă încercând să ascunzi singurătatea ocazională sau cronică fix ca pe-o boală "rușinoasă", în loc să tratezi ideile care fac din singurătate vreo rușine a societății.

brat selfie bat selfie brat - Copy

Mi se pare diabolic să creezi instrumentul perfect al manifestării rușinii de singurătate! Inventatorii "creaturii" o justifică prin ideea de conectivitate și sociabilitate, necesare contemporaneității, iar eu spun că mi se pare cretinism complet să vinzi o plapumă sub care să-și bage capul niște persoane care, poate, chiar se simt ne-în-pielea-lor fiind singure într-un moment sau mai multe.

Singurătatea e liniște, e calm, e descoperire de sine, de oameni și de locuri, e locul și timpul tău sau al meu, e vibrația ta! Nu e un blestem, nu e o rușine. Poate fi asumată sau dorită - ceea ce e chiar necesar măcar din timp în timp!

De ce să vrei să le arăți altora - și, în esență, să-ți creezi chiar ție însuți - o carapace de falsitate dusă deja în extrema nebuniei?!? Nu mai bine, dacă tot ai o problemă că te duci la mare singură, nu mai bine, zic, te abții de la selfie-uri și te bucuri de mare?

Zic și io ca una care și-a îmbrățișat singurătatea și a adunat beneficiile ei.

Foto de aici: http://www.justincrowestudio.com/selfie-arm.html

comments