Lavanderist

Cam câte versiuni de Jungle Book ați văzut, animație sau film? Da, așa ziceam și eu, tot spre "nu mai știu, le-am pierdut numărul". E o aventură fără vârstă, pe care, sinceră să fiu, o revăd și la cei 100 de ani ai mei.

Cert e că aia, prima, desenul animat  Disney din 1967 mi se pare în continuare the best. Well... think again, tocmai am văzut trailerul remake-ului pe care Disney îl pregătește de lansare pe 15 aprilie 2016 (anul remake-urilor, clar) - acesta:

M-a lovit din prima cu sunetul, cu imaginea, cu puterea pe care deja o degajă. Jon Favreau (Iron Man) nu se dezminte, mi se pare că filmul va arăta fix ca un Marvel din ăla bun, cumva "tăiat" cu diamantul, dacă înțelegeți ce vreau să zic.

Singurul personaj interpretat de un actor va fi Mowgli, pe care îl va juca debutantul Neel Sethi.

O "distribuție" de voci cu interpretări de excepție cred că îmi va da dreptate în ideea că această ecranizare va rupe gura târgului: Scarlett Johanssssson - șarpele Kaa, Idris(sss) Elba - Shere Khan, Ben Kingsley - Bagheera, Bill Murray - minunatul de Baloo, Christopher Walken - regele Louie, Lupita Nyong'o - lupoaica mamă.

Așteptăm finalizarea, ca să zic așa, că de multe ori am reușit să văd doar trailerele unor producții, ele în sine fiind de avăzubile. Din ce se vede până acum, e o măiastră lucrătură de artă.

Foto: https://www.facebook.com/DisneyJungleBook?fref=ts 

comments