Săptămâna viitoare încep seria de evenimente de toamnă (wow, cum a sunat asta, sunt o divă, știu!) cu un boom :) : voi participa ca blogger acreditat la Webstock 2015, a opta ediție a evenimentului devenit cel mai important din social media din România - așa cum se caracterizează, lucru pe care îl vom vedea vinerea viitoare first hand. :)

webstock

Adevărul este că de câțiva ani urmăresc informațiile despre eveniment, pentru că mi-am tot dorit să particip și n-a fost să fie, până anul ăsta, când se va suprapune, oarecum, cu un alt moment important pentru thelavenderist.com: va împlini un anișor! Dar, despre asta, într-o altă postare.

La Webstock, comunitatea online locală își dă întâlnire pentru a aborda teme actuale din domeniu, pentru discuții prietenești, analize și, am aflat, pentru a lega prietenii. Cool, nu? Anul acesta, evenimentul are loc la JW Marriott Grand Hotel, pe 2 octombrie, în organizarea Evensys. Conferințele Webstock și Premiile Webstock vor fi puncte principale ale agendei.

Plăcut maxim: ideea de bază a fost întotdeauna că temele și speaker-ii au fost propuși de comunitatea bloggerilor, iar anul ăsta nu face excepție.

Dacă aveți cât de cât legătură cu domeniul, vă propun să vă rezervați un loc, fiindcă zic că e un eveniment notat cu musai pentru oricine vrea să știe cum mai stă treaba cu social media, care-s trendurile, care-s tehnicile, care-s capetele de afiș. Iată și link-ul unde vă puteți rezerva locul: http://www.2014.webstock.ro/solicita-invitatie.

Ce mi-a plăcut foarte mult: secțiunea  Intel Online Personality of the Year, mai ales că afinitățile mele față de Intel în ROmânia și în general sunt vechi și cunoscute. Am votat aici: http://www.2015.webstock.ro/intel-online-personality-of-the-year/, ceea ce vă doresc și dumneavoastră! :)

Pentru că vă voi ține la curent cu noutățile și întâmplările lui Webstock 2015, stai pe-aproape, iar ca să fiți chiar în priză, mergeți și pe

site-ul Webstock  si Webstock pe facebook si pe twitter.

Deci, ne vedem acolo pe 2 octombrie, da? Super!

 

comments