Lavanderist

Cred că v-am mai spus pe-aici că una dintre bucuriile mele culturale este să văd că festivaluri și evenimente faine reușesc să găsească oameni și resurse pentru încă o ediție, și încă una. De fapt, mi-aș dori ca bucurii din astea să aibă multă lume - fac bine la psihic, la ten și la creier.

Așadar, mai zilele trecute am aflat de la prietenul Viorel Gaiță că festivalul de umor Otopeniul vesel se pregătește pentru a treia ediție, în weekend-ul 9-11 iunie, în, evident, Otopeni, la centrul cultural Ion Manu, iar concursul se va desfășura în două secțiuni: stand-up comedy și improvizație, și se va adresa atât actorilor profesioniști, cât și amatorilor. Președintele de onoare al juriului va fi scriitorul și umoristul Cornel Udrea.
Prezentatorul festivalului va fi actorul Marius Florea Vizante.

În fiecare seară, publicul primește bonus un spectacol de comedie invitat: vineri, 9 iunie, ora 21.00, "One man show" Radu Gheorghe, sâmbată, 10 iunie, "Spectacol de umor" cu grupul Distractis, iar duminică un spectacol surpriză de pantomimă, susținut de un invitat din străinătate.
În afara concursului, vor mai avea loc loc lansări de cărți de umor, precum și o expoziție de caricaturi semnate de Aurel Stefan Alexandrescu (ALEX), Costel Pătrășcan, Marian Avramescu, Cristinel Vecerdea, Iancu Avram și Leonte Nastase. Hei, dacă vă lăsați caricaturizați, primiți acasă desenele cu voi, gratuit. Curaj! :)

Informații suplimentare găsiți pe www.ionmanu.ro

comments