Lavanderist

Plăcere, în ce mă privește. Deși inclusiv aseară la un party mi-am rupt picioarele în unii absolut superbi, credeți-mă, dar prea puțin comozi! Și, să fie clar și de nedezbătut, niciodată nu-s de-ajuns!

Știu sigur că sunt printre iubitoare de pantofi- și, desigur, iubitori, că doar am văzut în ultimii ani niște mostre pentru bărbați absolut splendide! Așa că propunerea următoare de escapadă mi se potrivește mănușă... Louboutin!

Dacă aveți drum la Londra începând cu 13 iunie, mergeți și la expoziția asta, Shoes: Pleasure and Pain, de la Victoria & Albert Museum. Eu una mă gândesc să-mi fac drum pe-acolo fix pentru asta!

Deschisă în perioada 13 iunie 2015 - 31 ianuarie 2016, expoziția va fi o plimbare down memory lane, cum zice englezul, adicătelea pe poteca istoriei, neliteral tradus, prin mostre de extreme gândite de oameni ca să le fie bine picioarelor lor în încălțăminte. Au fost adunate la un loc tot felul de încălțări: de la coturnii aproape mortali pentru muritorii de rând, la chopinii ca niște sculpturi, dar tot un fel de obiecte de tortură, de la imposibilii pantofi pentru picioare mici - nu vorbim acum de ritualul acela dincolo de barbarie - din China și Japonia, la pantofii viitorului și tehnologiile cele mai recente pentru designul lor.

Coturni

Aproximativ 200 de perechi dintre cei mai ciudați, luxoși sau futuristici pantofi vor fi expuși în expoziția la care un bilet cu preț întreg costă 13,50 £. Bine, mă gândesc, la ce prețuri practică Londra pentru accesul în locuri de genul ăsta.

Detalii și poze, aici: http://www.vam.ac.uk/content/exhibitions/shoes-pleasure-and-pain/about-the-exhibition/

Photo credit: Victoria and Albert Museum

comments