Lavanderist

"Asociația Psihologilor Români vă recomandă să vă bucurați de viață!"

Acesta nu este un mesaj utilitar, ci un slogan creat de niște fete minunate, alături de un clip publicitar gândit de echipa lor în tabăra de actorie în care au fost, alături de trainer-ul Cristi Martin, anul trecut. Am fost cu ei, știu first hand ce hai a ieșit. Băieții din gașcă au promovat o alifie cu un nume creat de ei, pe care n-am să-l pomenesc aici, că mai citește și mama din când în când producțiile mele! :) N-am cuvinte să vă spun cât s-a distrat toată lumea creând și filmând acele clipuri publicitare, cât s-a râs și s-a improvizat prin bălării până a ieșit ce-a vrut fiecare echipă!

Ce vreau să zic: chiar și cei mai timizi și aparent neinspirați dintre noi pot deveni, prin câteva serii de exerciții și jocuri bazate pe tehnici de actorie și improvizație, buni comunicatori, buni ascultători, vânzători eficienți și, în general, mai buni decât erau.

RECREATIVITY SUMMER CAMP este o tabără de dezvoltare personală prin tehnici de actorie și improvizație. Ea are loc în perioada 13 - 16 august și, ca toată lumea să se poată relaxa și da tot ce are mai bun, se întâmplă la Moeciu, la loc cu verdeață. :)

Ideea pe scurt este că lumea știe deja cât de mare fun e la astfel de evenimente unde este Cristi trainer, așa că mai sunt în acest moment fix trei (3!!) locuri disponibile - deci, dacă vă tentează, intrați repede aici și citiți toate detaliile, apoi trimiteți un mail de înscriere la office[at]social-art-club.ro sau dați un telefon la 0737.523.023.

Mai pe lung, în cele patru zile de tabără - care includ pensiunea completă și distracția, pe lângă sesiunile de training - se întâmplă cam așa: toate jocurile și exercițiile au ca scop să vă ajute să vă redescoperiți și să vă împingeți limitele cât mai departe, prin tehnici pe care le veți învăța mai ales din perspectiva beneficiilor ce vi le vor aduce în viața de zi cu zi: dezinvoltură, creativitate, eficiență, spontaneitate, socializare, autocunoaștere, joacă, relaxare.

Cum se și reușește asta?
Prin tehnici, jocuri și exerciții de eliminare a blocajelor emoționale, prin exerciții de dezvoltare a spontaneității și a creativității, prin tips & tricks despre cum se comunică mai ușor, mai clar, convingător și mai eficient, prin exerciții pentru gestionarea emoțiilor și creșterea capacității de a comunica în fata oricărui tip de public.
Mai sunt și exerciții de comunicare non-verbală pentru adulți! ;) Nope, nu din alea, la capitolul ăla lumea se descurcă fiecare cum poate! :))

De ce scriu eu despre asta? Oare nu mă gândesc că se poate considera că nu sunt obiectivă, fiindcă-mi promovez "marfa din casă"? Ba da, m-am gândit că se poate percepe și așa, dar, când ce spun e real, nu mai contează a cui e marfa. Și, dacă nu promovez lucruri și oameni despre care știu că-s de calitate, atunci la ce m-am mai apucat?! Iar dacă realmente se-mpiedică cineva de asta, atunci pliz, să schimbe grădina de lectură.

Dau mărturie că am văzut persoană de peste 70 de ani care a participat la cursurile astea ale lui Cristi și acum e alt om. Sau tânăr adolescent care a scăpat de inhibiții și comunică mult mai lejer. Și am mai văzut vreo două sute de oameni care au experimentat asta, cu bucurie.

Dar nu trebuie să mă credeți pe cuvânt! Mergeți, încercați - pe bune că are un preț mai mic decât orice mini-concediu! - și o să mai vreți! :)

https://www.facebook.com/events/757136697739595/

Cristi Martin: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000204427044

Social Art Club: https://www.facebook.com/SocialArtClub.ro

comments