- și la ce mi-au folosit în lumea “reală” -

 

Mă manifest (cam) de zece ani în lumea nebună a PR-ului – care nu, nu se traduce niciodată prin relații cu publicul. Alea-s la informații la ghișeu - și de regulă nu-s, încercați la celălalt ghișeu.

Normal, am învățat multe și mi-am lăsat mulți neuroni pe plantație. Ideea e dacă a meritat, dacă pachetul, cu pietre scumpe și cu gunoi cu tot dă cu plus la calculul deceniului. La mine dă.

Number one în topul meu de învățături e:

Că întâi rezolvăm criza și pe urmă (eventual) ne panicăm. Da, în PR există și se manifestă cu regularitate și cu forță proprie crize, crizuțe, crize majore și crize de nervi (astea-s cele mai dese). De aceea există și o nișă distinctă pentru așa ceva. Și tot de aceea, regula universal valabilă și verificată pe propria-mi piele e că întotdeauna există o soluție – care poate fi o rezolvare sau nu, dar e o soluție întotdeauna. Cine spune altfel, nu știe despre ce vorbește. Câteva lucruri sunt, totuși, obligatorii: ceva creativitate, puțină îndrăzneală, puțin interes și un mare curaj.

La ce mi-a folosit asta în viața reală?

 

Continuarea textului o găsiți pe site-ul larevista.ro, aici: http://www.larevista.ro/sapte-lucruri-pe-care-le-invatat-zece-ani-de-pr/

Textul a fost scris pentru larevista.ro, la invitația Corinei Stoica, pe care invitație am onorat-o cu maare bucurie!

comments