Lavanderist

Aș spune că săptămâna asta Mercur e retrograd doar peste aspectele de comunicare ale unor mari corporații, situate cam în aceeași zonă: dacă ieri citeam despre Frappula de la Starbucks, azi aflu dincolo de uimire, de la Coca Cola, cum i-au intrat toate bulele în gură doamnei Morodan, spre marea-i fericire! Măcar atât!

Cică bad publicity is still publicity. Băi, eu nu cred. De data asta, cred că oamenii de la Coca-Cola și de la agenție au nimerit cu toată viteza cu oiștea-n gard, spre marele deliciu al publicului. Și chit că tot la viralizare contribui, vă rog să luați aminte la minutul 1:25! Bă, și-o mai zice și cu gura plină, pardon my French!

Pe bune, chiar din tot departamentul de marketing al companiei sus-numite, din toată agenția aia mare cu care lucrează, din toată echipa de producție, n-a fost nimeni care să observe ce-a observat TOT internetul autohton în cinci minute după lansarea clipului?? I'm sorry, dar persoana de lângă mine, care era cu ochii în altceva și doar a auzit, a ridicat capul imediat întrebând uluit: "Ce-a zis, mă, toate p**ele??" I thus rest my case.

Plus că așa, cu coada ochiului, parcă am observat și nițel ruj pe un dinte, ca să întregească impresia de capot cu volane roz, flaușate. Și e clar că nu doar "golanii" observă, cum a scris un celebru blogger.

Personal, am o teorie: nu e nici stunt (sau, dacă o să încerce s-o desfeștelească spunând că e, atunci e foarte prost), nu e nici intenție de nici un fel, nu e nici scăpare - nu e, frate! Au lăsat-o așa ca s-o facă de cacao!

Și, cum zice Gulia aciu, sigur e material didactic clipul ăsta!

Sunt curioasă dacă va fi și care va fi vreo reacție.

comments
  1. Cristi
    29 Octombrie, 2015 - 01:05:42

    :)))))))))))

Comments are closed.