Lavanderist

Dacă ești interesat de comunicare, media și tehnologie, atunci presupun că știi despre Future of Media. Dacă nu, pe scurt, Future of Media este conferința care aduce în prim plan tendințele anului 2016 în media, advertising, digital marketing, online publishing, mobile și tehnologie. Este despre cum se întâlnesc media cu inovațiile în comunicare și ce impact vor avea acestea asupra pieței de media & marketing.

Anul acesta, evenimentul are loc în 26 noiembrie, la Crowne Plaza Hotel, București. Iar eu voi fi acolo ca blogger acreditat - ceea ce îmi doresc să ne vedem pe-acolo, cât mai mulți. :)

blogger

De ce mă duc? Pentru că vreau, la fel ca Mihaela Rădulescu, să rămân "tânără". Iar a spune că ultimii ani în media și comunicare nu mai seamănă nici măcar cu perioada de acum cinci ani e un truism. Pentru că toate canalele tradiționale de comunicare (print-ul fiind cel mai lovit) sunt afectate într-un fel sau altul de noile tehnologii. Dacă s-a ajuns ca niște softuri să scrie știri, e clar cam cu ce avem de-a face.

La Future of Media se va discuta despre care sunt schimbările din media, tendințele și inovațiile care vor marca platformele de comunicare și vor redefini viitorul media.

Unul dintre obiectivele evenimentului va fi acela de a forma o imagine de ansamblu a viitorului și asupra schimbărilor pe care noile media le induc jurnalismului, publicității și mediului mobil.

Evenimentul va reuni specialiști din media, advertising și tehnologie mobilă (TV & Radio, publicitate, digital, devices, aplicații mobile, publisheri online), care vor discuta despre strategii de comunicare eficiente în diferite media, tactici pentru dezvoltarea și extinderea afacerilor din industrie, efecte și tips & tricks.

Aici găsești detalii despre înscriere: http://www.futureofmedia.ro/2015/inscriere.php#top

 

comments