Lavanderist

Ia spuneți cinstit, ați primit vreodată (sau de mai multe ori) cadouri date de mântuială? Doar ca să bifeze cel care vi l-a oferit faptul că v-a dat un cadou? Fie persoana cineva din familie, fie ea colaborator în afaceri - nu contează. Ha, aud? Da, știu, și eu! Și am și oferit  - rar, dar da - cadouri aiurea, fără să mă gândesc efectiv la destinatar și ce i s-ar potrivi / ce i-ar plăcea etc. Pe vremuri, când eram mică și proastă. :D

Cel mai tâmpit cadou și cel mai penibil moment la care, din fericire, am fost doar martoră, a fost când cineva apropiat altcuiva din familia mea i-a oferit persoanei din urmă un obiect de lenjerie - era pe "vremea", deci așa ceva chiar ar fi putut fi un cadou important, că nu găseai în magazine (pentru cei mai tineri care citiți: nu, nu exagerez, pe atunci Oana Z. nu și-ar fi permis să-și arunce tanga după o singură utilizare). Obiectul era, lucru evident pentru toată lumea martoră, prea mic! Ceea ce primitorul a și menționat cu glas tare la desfacerea cadoului: "Vaai, ce drăguț, păcat că e mic!" Replica primită m-a pus în fund, pardon my French: "Eh, că parcă io nu știu că e mic! Păi, dacă găseam mai mare, nu luam mai mare?!?" ........ Spațiu pentru râsete și comentarii de la voi........

Ei, revenind în zilele noastre și pentru ca așa ceva să nu (vi) se întâmple, am ceva surse de cadouri speciale, așa, ca pentru familia extinsă, despre care am zis că ar fi creștinește să vi le împărtășesc, pe rând.

Azi, vă spun că pe site-ul de cadouri iLUX.ro veți găsi tot felul de variante pe tema asta - de la zona de business - pentru orice fel de șef, până la prieteni, mame, tați, soți și soții, unchi și mătuși cu potențial (chiar dacă nu poartă mărețul nume Tamara), prieteni de diferite apropieri, ba chiar și pentru amant sau amantă (da, știu, foarte urât, ce să-i faci, ea a primit o blană și nevasta un parfumel!).

Uite, mie personal mi-au rămas lipite de retină mai multe mici chestiuțe, cum ar fi acest minunat set de sfeșnice, care sunt perfecte și pe post de cadou de afaceri, și pentru mama soacră (treaba ei dacă se gândește că e o aluzie!), dar mai ales pentru mine și casa noastră, unde s-ar asorta perfect decorului! Ehem, Moșu', suntem și noi pe fază?? :) :D

set_sfesnice_argintate_1

Pe de altă parte, nu știu cum e la voi, dacă aveți frați / surori, dar la mine e o nebunie de sine stătătoare să-i găsesc cadoul potrivit soră-mii. Ceea ce cred că s-ar rezolva simplu, cam așa sau cam așa:

Caseta bijuterii

ceas perete

Pe urmă, avem un prieten care tocmai și-a terminat de construit casa, deci e simplu, l-am aranjat cu asta sau asta - bine, ambele s-ar asorta și în casa noastră, care nu e nouă:

922-allumini-riaggio

ceas umeras

Aș mai include aici o posibilă găselniță pentru mama, acest portofel Anuschka:

portofel anuschka mediu 2 - Copy

Și, dacă stau să mă gândesc, pentru prietenul om de afaceri / geek, s-ar așeza minunat pe biroul lui una dintre aceste creaturi:

ceas birou

Nu, la mine nu este o problemă cadoul pentru soț! ;)

Hai, ne povestiți si nouă aici ce cadouri tembele și nepotrivite ați primit și de la cine?

foto: iLUX.ro. foto sus: https://www.youtube.com/watch?v=GVRLJHVlHXQ

 

comments
 1. Gulia
  09 Decembrie, 2015 - 14:02:00

  Pfahahahhaha, tare asta!
  Simpaticutza rau cutia de bijuterii, lucky sor’ta ca sa zic asa 🙂

  1. admin
   09 Decembrie, 2015 - 14:07:44

   Sunt sigura ca asa zice si ea! :))))

 2. Filuta
  09 Decembrie, 2015 - 12:56:55

  Hahahaha, eu stiu intamplarea de care ai povestit!! :)) 🙂 🙂
  Si sa stii ca imi place ideea aia cu portofelul!!

  1. admin
   09 Decembrie, 2015 - 14:08:04

   Ma bucur, am notat! :)) 😀

Comments are closed.