Lavanderist

Plus o ofertă-surpriză

V-ati prins, evident, că e cazul meu. Dureros de sincer vorbind, aproape toată viața m-a umplut de spume și m-a complexat major felul în care a arătat constant părul meu, cu micile excepții reprezentate de momentele când ieșeam de la salonul de înfrumusețare. Personal, nu credeam că mai există alte variante decât poțiunile magice balineze despre care am citit si care implică taierea cu propriile mânuțe a unui bananier și apoi multe alte exerciții de magie! În familie, părului meu i se spune elegant “păr de pisică”, doar că mieunătoarele arată fermecător cu podoaba lor blănoasă, pe când la mine nu se pune problema!  :-) “De ce n-am și eu părul des și creț?”, “de ce n-am și eu un păr care să stea perfect?”, “da’ de ce tre’ să mă chinui eu atât cu părul ăsta?” sunt doar câteva dintre refrenele vieții mele, înainte de o petrecere sau zi de zi - și mi-nchipui că nu sunt singura, nu?

Pănâ când m-am împăcat cu mine însămi și am înțeles că asta e, cineva de-acolo de sus a zis că e suficient așa și că eu sunt eu prin alte manifestări decât o claie de păr impresionant și, eventual, creț!

Daaaar… tot cineva a lăsat printre noi saloanele de înfrumusețare și hair-stylist-ii! Așa se face că, văzându-mă în suferință, prietena Dana Dițu, care e hair stylist și “stăpâna” locului frumuseții numit Cut’n’Colour, mi-a spus ceva ce habar n-aveam și oricum nu credeam că se poate: că, prin metode secrete, cunoscute numai de inițiați :-) :-D , până și eu pot avea respectiva claie de păr!! Și nu doar până “se lasă” coafura, ci pentru o perioadă care poate ajunge la jumătate de an. Maan, isn’t this a miracle?!

Deci, voi ați folosit volumizarea? Eu acum am auzit de ea, deși ani la rând m-am plâns pe la hair stylist-i de părul meu. Zilele trecute, deci, m-am dus la Cut’n’Colour DOAR pentru o manicură simplă (!) și m-am întors volumizată – la păr, helloo :-) !

Ceea ce face această procedură este că îi conferă volum părului, indiferent cât de turtit / subțire / rar și în alt fel ar fi el! Părul meu arăta senzațional la sfârșit și, credeți-mă, sunt pretențioasă și mare cusurgioaică de fel! Și acum, la vreo patru zile de la operațiune, volumul părului e neschimbat – de-aia am și scris textul la câteva zile distanță, ca să văd cum se comportă musiu (după procedură, e bine să lași vreo patru zile până la spălarea părului).

Aici aveți o poză de după realizarea volumizării. Reacția maică-mii - priceless: "Mami, ești sigură că e părul tău în poza asta?!"

Nu rămâne nici un miros pe păr după aplicarea substanței, nu produce nici un fel de neajuns calității firului de păr, nu face părul să cadă. Procedura durează vreo jumătate de oră cu totul. Și mai e ceva: coafurile rezistă mai bine (da, știu, haha), iar părul nu se mai îngrașă după o zi jumătate – pentru „fericitele” care o pățesc și pe-asta. Ta-na-naaa!!

Am păstrat the best for last: eu și Dana ne-am gândit să vă facem o mică bucurie: în perioada 19 ianuarie – 25 februarie aveți 20% reducere la orice serviciu oferit de Cut’n’Colour, dacă menționați la programare / vizită codul special CUTCOLOUR15 și spuneți că îl aveți de aici, de pe blog – pentru că reducerea este oferită numai cititoarelor thelavenderist.com.

Salonul oferă servicii complete de beauty, gimnastică de recuperare și întreținere, dar este un loc în care au loc și întâmplări precum seri de comunicare și altele.

AAA, important!! Și domnii pot profita de ofertă, că doar și domniile lor se îngrijesc atent!

Și, de încheiere, iată și o poză cu manicura realizată de Flori. Normală, simplă, în culori post-Christmassy :-D .

 

Adresa Cut’n’Colour: Intrarea Știrbei, nr. 6 – la 50 de metri de intersectia străzii Știrbei cu Berzei.

Pentru informații și programări, sunați la 0745.955.998 / 0736.636.364 sau intrați pe http://www.cut-colour.ro/ sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/pages/CutnColour/579182022164241.

Și vă rog să-mi spuneți părerile voastre despre noua "față" a părului meu! :-)

comments