Lavanderist

Și 2015 a adus niște rezultate fascinante în privința intereselor românului pe Google, după cum se poate observa mai jos:

- de pildă, Simona Halep a reușit să o depășească pe Elena Udrea în top căutări la capitolul personalități. Nu același lucru se poate spune despre Dacian Cioloș, care a căzut în "spatele" Oanei Z., a Miaielei R. și a Mărioarei Z. Să mai comentăm? Vă rog!

- la capitolul emisiuni de televiziune, Vocea României vine în top abia pe locul cinci - desigur, și datorită faptului că a "pierdut startul", fiind difuzată mai târziu ca moment în an. De remarcat că în top 5 căutări se află patru emisiuni difuzate de ProTV (Ferma, Sunt celebru, Românii au talent și Vocea, dar o singură emisiune de la Antene - Insula iubirii).

- poate mai avem o șansă, întrucât Loteria bonurilor fiscale e mult în urma primelor din top 10 evenimente: bac-ul și titularizarea! Charlie Hebdo, Colectiv și Ziua Izabelei sunt pe la mijlocul topului.

- mi-a plăcut mult că primele cinci poziții în top 10 evenimente sportive la căutări sunt ocupate de competiții de tenis (se corelează cu prima poziție la personalități, Simona Halep).

- Pixwords rupe topurile - cum le place să spună comentatorilor noștri de la canalele de sport - și e primul în top căutări, urmat de rezultate bac 2015 - v-am zis că poate mai avem o șansă! Pe locul 3 - Puterea destinului. Deci, se pare că nu...

- la capitolul expresii, e perfect ilustrativ: Cine este Dumnezeu? (wow!) și Cine este Dacian Cioloș!!! V-am zis că domnul Cioloș nu prea reușește la asta cu topurile. Poate în alte părți, totuși. Tot aici, trebuie să remarc ultimele locuri din top 10 expresii căutate: Cine e Gabriel Oprea șiiiii.... Cine e regele junglei!! :)))))))) Cred că răspunsul la prima întrebare se află în a doua!

Căutările anului 2015 la nivel global le găsiți aici.

Voi ce-ați căutat anul ăsta pe Google?

foto: http://www.zgubilitic.ro/rezultate-amuzante-la-cautari-in-google/

comments