Lavanderist

A început a treia ediție a festivalului „Teatru sub Lună”, festival de teatru independent, în aer liber, organizat de compania InDArt în weekend-urile din perioada 1-16 iulie, în Grădina Quantic din zona Grozăvești - printre cele mai bune opțiuni de scăpat de caniculă la sfârșitul săptămânii, pentru cei care rămân în București.

Ca în fiecare an, programul festivalului cuprinde spectacole de teatru, show-uri de improvizație cu trupa ImproVizor, al cărei spectacol a și marcat debutul festivalului și pe care ai cărei membri îi veți vedea și pe 7 iulie, concerte de jazz și rock acustic, expoziţii de fotografie și pictură, precum și de sculptură în lemn și metal.

Puteți vedea pe scena de la Quantic spectacole de teatru în regia lui Bogdan Gagu, creatorul festivalului, precum și multe alte evenimente.

La edițiile anterioare ale festivalului au avut loc aproape 50 de spectacole de teatru și improvizație și au participat peste 5000 de spectatori.

Programul complet al festivalului „Teatru sub Lună” se găsește pe site-ul oficial www.teatrusubluna.ro, iar pentru bilete accesaţi platforma www.mystage.ro.

comments