Lavanderist

Vara a fost, până de curând, perioadă semi-moartă în ceea ce privește manifestările de artă, pentru că, nu-i așa, toată lumea e plecată sau cu gândul la plecare. Dau mărturie că nu e toată lumea plecată, iar cei rămași ar vrea și ei să aibă ce face, în afară de berile la terasă, prin Centrul ăla Vechi în care nu mai ai loc s-arunci un ac de-atâtea tocuri cui. L-aș cita aici pe stimatul domn Anthony din SATC (pour les connaisseurs), dar mi-e că dau și peste urechi mai slabe de înger! :)

Deci, ce voiam să zic: regizorul Bogdan Gagu, fondatorul Teatrului InDArt, propune o soluție cu de toate: Festivalul de teatru urban, la Carol53, o vilă deosebită aflată, după cum îi spune și numele, pe bulevardul Carol, la nr. 53. #teatrusubluna - așa îl veți găsi pe Facebook.

Festivalul de teatru urban a apărut din dorința de dezvoltare a circuitului de artă urbană din București și aduce și teatru - aveți mai jos programul, și mega-fun cu trupa de improvizație Grupa Mică, și concerte, și expoziții, și berică, și păpică, și răcoare, și terasă.

La această primă ediție vom avea parte și de o premieră: piesa "Cafeaua domnului ministru", cu Cristi Martin, Alexandra Timofte și Eliza Georgescu. Piesele de teatru fac parte din repertoriul Teatrului Independent InDArt, unele jucându-se deja de doi ani cu casa închisă (da, există așa ceva!). Printre actorii din distribuția spectacolelor îi mai regăsim pe Cătălin Stelian, Adriana Guluțanu, Silvia Gagu, Alin Brancu, Jassmine Cristina Glodeanu, Ștefana Badiu și Carmen Sascău.

Bogdan Gagu zice: „"... teatru sub lună” vizează în primul rând revitalizarea comunitară, oferind tuturor un spațiu de interacțiune, comunicare și exprimare prin intermediul artei."

„... teatru sub lună” a apărut din dorința unor oameni tineri de a consolida cultura contemporană și modul în care este ea abordată și percepută, pentru că regenerarea culturală și artistică sunt esențiale într-o societate ce încă învață democrația.

Spectacolele vor începe cam la ora la care se mai ostoiește canicula Bucureștiului de vară, la 21:00. Spectatorii vor putea însă veni în curtea din Carol53 încă de la ora 19.00, ca să intre în atmosfera de festival cu expozițiile tinerilor artiști prezentați.
RSVP: 0727.721.722

Program
3 IULIE - Improvizație cu Grupa Mică
4 IULIE - Domnișoarele din Avignon
5 IULIE - Trăiește-ți fanteziile

10 IULIE - Cealaltă femeie
11 IULIE - Improvizație cu Grupa Mică
12 IULIE - Aventură-n patru

17 IULIE - Drama Pasiunii
18 IULIE - Improvizație cu Grupa Mică
19 IULIE - PREMIERA #RED

24 IULIE - Improvizație cu Grupa Mică
25 IULIE - RED
26 IULIE - PREMIERĂ #Cafea de ministru

Detalii despre proiect, program, rezervări etc. se găsesc pe pagina festivalului, adică aici: https://www.facebook.com/events/578765102226454/

comments