Site-ul www.thelavenderist.com este proprietate personala. Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care se poate utiliza site-ul www.thelavenderist.com. Accesarea site-ului mentionat si/sau a oricaruia dintre serviciile oferite prin intermediul acestuia, implica faptul ca utilizatorul a citit, a inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Site-ul functioneaza in conformitate cu legislatia in vigoare in Romania.

Site-ul www.thelavenderist.com poate derula campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune, in orice moment. Acestea si elementele care le definesc si prin care se implementeaza nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului.

Drepturile de autor pentru informatiile si materialele prezentate pe acest site apartin in totalitate proprietarului site-ului si/sau partenerilor mentionati si nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau cu modificari fara permisiunea anterioara explicita, prin acordul scris al proprietarului site-ului. Sursa continutului va fi in mod obligatoriu citata clar si vizibil.

Continutul acestui site, adica textele, elementele de grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si apartin proprietarului site-ului si / sau partenerilor si colaboratorilor sai.

Orice reproducere, copiere, multiplicare sau vindere integrala sau partiala a materialelor si / sau a informatiilor prezentate pe site, intr-o maniera ce contravine legislatiei romanesti sau internationale in vigoare privind drepturile de autor si proprietatea intelectuala, atrage dupa sine raspunderea civila sau penala pentru respectivele actiuni.

www.thelavenderist.com sau colaboratorii sai pot publica, pe site, link-uri catre alte pagini de internet. www.thelavenderist.com nu este si nu poate fi facut in nici un fel responsabil de accesibilitatea, disponibilitatea, continutul, produsele si serviciile, forma prezentarii, elementele de publicitate sau alte informatii disponibile pe site-urile catre care trimit link-urile respective. www.thelavenderist.com  si proprietarul sau nu vor fi responsabili sau pasibili de a plati daune sau despagubiri, direct sau indirect, pentru eventualele pagube sau pierderi generate sau presupus generate direct sau ca o consecinta a accesarii sau folosirii informatiilor, materialelor, produselor sau serviciilor disponibile pe respectivele site-uri.

www.thelavenderist.com isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare in orice moment, fara a anunta in prealabil vizitatorii site-ului, publicand eventualele modificari in pagina prezenta.

Lavanderist
Lavanderist
Aboneaza-te la newsletter
Sign up for Newsletter
Ne gasiti si pe facebook